torstai 8. joulukuuta 2011

Vaihtelevaa näyttelymenestystä Jyväskylässä ja FI MVA

Marraskuussa Donna osallistui Jyväskylän KV näyttelyihin. Lauantaina tuomarina oli Brace Andrew Englannista ja Donna sai viimeisen sertinsä tullen Suomen Muotovalioksi. No Sunnuntaina Donna esiintyi ensi kertaa valioluokassa ja sieltä meidät tiputettiin maan pinnalle arvostelulla H. Tuomarina toimi tällä kertaa Lena Danker jonka mielestä Donna oli aivan liian lihava. Lenalle ei kannata viedä koiraa tuomaroitavaksi jos paino ei ole aivan balanssissa. Hän sanoi että aina jos koira on lihava tai laiha arvostelu on H riippumatta millainen koira muuten on. 


Tämähän on toisaalta hieno linja , näkee että tuomari ajattelee koiran parasta. Se herätteli meidätkin nyt rankemmalla kädellä puuttumaan Donnan painoon jota kyllä olemme jo kevennetyllä ruoalla hoitaneet. Nyt tuli Donnalle ruoan vaihto raakaruokinnasta nappuloiden dieettiruokaan siinä kun on helpompi laskea nuo kalorit. Soitto Donnan fyssarille toi kuitenkin huojennusta tuomioon, ei sitä painoa nyt kuitenkaan niin paljoa ole, että pitäisi esim. agilityharrastus panna jäihin.

Pippa on veljensä Nemon kanssa alkaneet myös agilityn treenaamisen. Putki , pussi , rengas, keinu ja kepit on kaikki harjoittelun alla. Viimeksi oli kiertäminen kotiläksynä ja tällä viikolla kontaktia temppuna. Molemmat tuntuvat nauttivan tekemisestä ja intoa putkeen juoksuun riittää.
Pippa ja Nemo kävivät myös match showssa  Kempeleessä, kumpikaan ei sijoittunut, mutta kehä kokemustahan sitä sieltä hakemassa oltiinkin. Ja nätisti sisarukset kehässä osasivat ollakin.
Fiia kävi steriloitavana torstaina ja pikkuhiljaa toipunee operaatiosta, tuntuu kyllä ottavan kaiken irti toipilas ajastaan. Tietää ettei kukaa raaski komentaa kun on kuuppa päässä.Kotiutuessaan Fiia näytti sukkapuvussaan ihan avaruuskoiralta.Itse tässä olen parannellut viikon Jyväskylän reissulta hankkimaani flunssaa.

1 kommentti:

Oona kirjoitti...

Onnea Donnan valioitumisesta !
- Oona & lagotot