perjantai 14. syyskuuta 2012

Kesä mennyt on ja syksy tuo uudet tuulet

Kesä on kulunut uusia metsiä samotessa, uusiin treeniryhmiin totutellessa ja uuteen hierarkiaan pienemmässä laumassa.


Donnan kanssa ei päästy noihin tavoitteisiin jotka  keväällä agility treeneille asetin ,työtä jatketaan kuitenkin entisellä innolla. Kaksi voittonolla tulosta tehtiin kuitenkin Hattulassa agi 2 radoilla, ja muutama huonompi tulos ja yksi hylly kesän aikana.

Pippalla on työn alla agi myös , yhdet harkkakisat käyty ja turistiksi päässyt Donnan kisoihin. Josko ensi keväänä pääsisi oikeisiin kisoihin jo Pippakin.

Syksyllä jatkuu treenit ja Donna pääsee kisaamaankin. Pippa osallistunee joihinkin näyttelyihin, ehkä Donnakin. Metsälenkeillä hoidetaan kuntoa niin kauan kuin valoa riittää.
Vierailevana tähtenä Fiiu käynyt meitä ilahduttamassa ja samalla manikyyrissä, halunnevat nyt kasvattaa pitkää palttoota talveksi.

5 kommenttia:

Elisa L kirjoitti...

Minkäslaisia tavoitteita sulla on Donnan kanssa? Tähtäättekö jo kolmosiin? Kiva että Pippakin on jo päässyt kisoihin. Miten meni?

fiiuli kirjoitti...

Entistä itsenäisemmät kontaktit, varmat ja itsenäiset kepit ja irtoaminen esteille. Näitä tavotteita asetin meille keväällä ne jäi kuitenkin toteutumatta, mutta jatketaan treenaamista. Donnalta puuttuu yksi LUVA kolmosista. Sitä yritetään seuraavaksi Riihimäeltä. Pippa on päässyt harkkakisoissa kokeilemaan sieltä vitonen , paljon on kuitenkin treeniä edessä, mutta siinähän se hauskuus onkin.

Elisa L kirjoitti...

Milloin olette menossa Riihimäelle kisoihin? Jos sattuis sopivasti, voitais vaikka tulla katsomaan. :)

fiiuli kirjoitti...

29.9 Tulkaa vaan jos teille sopii. Meillä vain 1 rata, koska hyppärille ei osallistuta, joten voisin ottaa Pippankin matkaan. Olis kiva nähdä Kikiä.

Elisa L kirjoitti...

Moi!


Mulla meni ohi tää sun vastaus, eikä oltais muutenkaan päästy tänään 29.9, kun olen itse kipeänä. Jos olette kisaamassa lähellä pääkaupunkiseutua, niin tullaan mielellään katsomaan.